Stoiximan Super League

Ζορίζεται, αλλά το πιστεύει ο Μαρτίνς

Στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού θα ξεκαθαρίσουν τα πλάνα του Πέντρο Μαρτίνς για τη ρεβάνς με την Νέφτσι στο Μπακού για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μετ’ εμποδίων θα ολοκληρωθεί σήμερα η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Νέφτσι στο Μπακού για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Πέντρο Μαρτίνς προβληματίζεται ιδιαίτερα από το γεγονός πως δεν έχει στη διάθεσή του τον Μαντί Καμαρά, τον τραυματία Εμβιλά και τον Μπουχαλάκη, ενώ απομένει να φανεί τι θα γίνει με τους Ελ Αραμπί και Παπασταθόπουλο ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στους Αζέρους.

Την ίδια στιγμή, ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει να δει στη σημερινή πρωινή προπόνηση την κατάσταση ορισμένων ποδοσφαιριστών, όπως ο Ανδρούτσος, ο Ρέαμπτσιουκ, ο Βρουσάι, ο Κρίστινσον και ο Αγκιμπού Καμαρά.

Παρά τα πολλά προβλήματα, υπάρχουν κάποιες εκτιμήσεις για το αρχικό σχήμα που φαίνεται πως θα αποτελέσουν οι Τζολάκης, Σεμέδο, Σισέ, Μάρκοβιτς (ή Μπα), Λαλά, Ραντζέλοβιτς, Κούντε, Σουρλής, Βαλμπουενά, Μασούρας και Χασάν.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αναχωρήσουν το μεσημέρι (στις 14:30) για το Αζερμπαϊτζάν, όπου αύριο (στις 20:00) αντιμετωπίζουν τη Νέφτσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x