Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Μεγάλη ζήτηση για τα διαρκείας - Έχουν διατεθεί 6.000 κάρτες

Σε υψηλά επίπεδα παραμένει η ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού, με ήδη 6.000 φίλους των «ερυθρόλευκων» να έχουν κλείσει θέση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη νέα σεζόν.

Μεγάλη είναι η ζήτηση για τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού!

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις, από τις 26 Μαΐου που έχουν τεθεί σε κυκλοφορία πάνω από 6.000 φίλοι των «ερυθρόλευκων» έχουν κλείσει θέση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έχουν δικαίωμα μέχρι τις 26 Ιουνίου για να ανανεώσουν με τις τιμές της πρώτης περιόδου. Μάλιστα, με τις ίδιες τιμές μπορούν να αγοράσουν το διαρκείας τους οι νέοι κάτοχοι σε κενές θέσεις της προηγούμενης σεζόν.

Από τις 22/06 ελευθερώνονται οι θέσεις των περσινών κατόχων που δεν έχουν ανανεωθεί μέχρι τότε και θα ισχύουν οι τιμές της δεύτερης περιόδου.

Τα εκδοτήρια έξω από τη θύρα 25 θα είναι και ξανά ανοιχτά τη Δευτέρα (12/6) από τις 10:00 μέχρι και τις 18:00. Επίσης, όλο το 24ωρο είναι διαθέσιμα τα διαρκείας και μέσω του διαδικτύου από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x