Stoiximan Super League

Φουλάρει και για αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός

Αποφασισμένοι να καλύψουν μέχρι την επόμενη εβδομάδα το κενό που υπάρχει στο αριστερό άκρο της άμυνας παρουσιάζονται οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού.

Προτεραιότητα αποτελεί για τον Ολυμπιακό η ενίσχυση στη θέση του αριστερού μπακ, αφού μοναδικός διαθέσιμος ποδοσφαιριστής για το αριστερό άκρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας είναι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ο Χολέμπας δεν δέχθηκε την πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας για να παραμείνει στην ομάδα και στο χθεσινό φιλικό με την Σάλτσμπουργκ τραυματίστηκε ο νεαρός Αποστολόπουλος.

Χθες στην Ισπανία αποκάλυψαν πως οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον Κολομβιανό Γιόχαν Μοχίκα, ο οποίος ανήκει στην Τζιρόνα και την περσινή σεζόν έπαιξε ως δανεικός στην Αταλάντα και την Έλτσε.

Το προηγούμενο διάστημα είχαν ακουστεί ο Πικέρες της Πεναριόλ και ο Φάρες της Λάτσιο. Το «Φως των Σπορ» αναφέρει πως από το περιβάλλον του Μοχίκα προκύπτει πως έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με τους «ερυθρόλευκους», αλλά δεν είναι σε τέτοιο επίπεδο για να μιλάμε για κάτι προχωρημένο.

Στον Ολυμπιακό θέλουν άμεσα να κλείσει το συγκεκριμένο κενό στο ρόστερ και μένει να φανεί πως θα εξελιχθούν όλες οι υποθέσεις που απασχολούν την ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x