Stoiximan Super League

Γιατί άφησε εκτός Μαρσέλο, Σισέ ο Μίτσελ

Κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών στέρησαν από τον Βραζιλιάνο σταρ και τον Σενεγαλέζο στόπερ τη συμμετοχή στην αποστολή του Ολυμπιακού για το αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Μαρσέλο, Σισέ, Άβιλα και Βρσάλικο ήταν από τους ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός από την αποστολή του Ολυμπιακού για το αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Όπως προέκυψε, ο Βραζιλιάνος σταρ αποκλείστηκε από τον Μίτσελ λόγω ενός μικροτραυματισμού στον τετρακέφαλο (σύσπαση), παρότι στα τελευταία παιχνίδια πήρε χρόνο συμμετοχής σε μία προσπάθεια να επισπευστεί η διαδικασία για να βρεθεί ο παίκτης στην επιθυμητή φυσική κατάσταση.

Από τη μεριά του, ο Παπ Αμπού Σισέ παραπονέθηκε για μία ενόχληση, δίχως να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Όσον αφορά τον Άβιλα, ο Ισπανός μπακ έκανε μεγάλη προσπάθεια να προλάβει το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Συγκεκριμένα, έδωσε μάχη με το χρόνο, αλλά μετά από συζήτηση που είχαν ο παίκτης με τον προπονητή αποφασίστηκε να μην ρισκάρουν τη συμμετοχή του και να μπει στο πλάνο για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Κούντε, τώρα, πλήρωσε το… μάρμαρο με τις θέσεις των ξένων, αφού μπήκαν στην αποστολή οι δύο Χουάνγκ, ο Μπα, ο Αγκιμπού, ο Σαμασέκου.

Τέλος, ο Βρσάλικο δεν έχει κάτι σοβαρό στους οπίσθιους μηριαίους, αλλά δεν ήταν σε θέση να αγωνιστέι στο αποψινό ματς με τον ΠΑΟΚ, και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί ενόψει του αγώνα με τον ΠΑναιτωλικό, ενώ ακολουθεί και ο κρίσιμος αγώνας με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x