Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Κομβικός ο Εμβιλά στο πλάνο του Μίτσελ για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό και αυτό αφορά τον Εμβιλά, και αυτό οφείλεται στους πόνους που αισθάνεται ο Γάλλος από την κλωτσιά που έφαγε στο Μπακού. Ο ίδιος έχει πει στον Μίτσελ πως θέλει να παίξει και ο Ισπανός θεωρεί κομβικό τον παίκτη και θα περιμένει σήμερα να δοκιμάσει, για να δει σε τι κατάσταση είναι. Αν ανάψει πράσινο φως, τότε θα παίξει. Εκεί θα ξεκαθαριστούν περισσότερο τα πράγματα για το αρχικό σχήμα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Την περασμένη εβδομάδα δεν υπήρχε πουθενά ο Μπιέλ. Δεν υπήρχε διπλό σχήμα με τον Μπιέλ και έπαιξε βασικός ο Ισπανός. Πολύ περισσότερο με τον Μίτσελ, που και τον Ντόι δεν είχε στις δοκιμές του για τον ΟΦΗ. Είναι μία περίοδος που ο Μίτσελ κάνει πειράματα και παρουσιάζει πράγματα που δεν έχει δοκιμάσει στην προπόνηση», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Έχει δοκιμάσει Χάμες, Μπακαμπού μπροστά, Γκάρι και Μασούρα στα πλάγια. Αν δεν μπει ο Εμβιλά, μπορεί να παίξει ο Σαμασέκου ή να μπει ο Μπουχαλάκης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x