Stoiximan Super League

Η «Equipe» βάζει στο κόλπο τον Ολυμπιακό για τον Ιμπραΐμ Σαλάχ της Ρεν

Ο Ιμπραΐμ Σαλάχ παρότι έχει μόλις έναν χρόνο στη Ρεν, φαίνεται πως είναι υπό παραχώρηση και ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του.

Στο κόλπο για την απόκτηση του Ιμπραΐμ Σαλάχ βάζει η «Equipe» τον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με το έγκυρο γαλλικό Μέσο, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται ανάμεσα σε αρκετούς συλλόγους που ενδιαφέρονται για τον 22χρονο Μαροκινό -με βελγικές ρίζες- μεσοεπιθετικό που εδώ και έναν χρόνο αγωνίζεται στη Ρεν.

Ο Σαλάχ δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον Ζουλιέν Στεφάν τη φετινή σεζόν, παρότι έχει αποκτηθεί τον περασμένο Γενάρη, όταν η Ρεν πλήρωσε 6,5 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει από τη Γάνδη. Κάπως έτσι, η ομάδα από τη Βρετάνη σκοπεύει να καθίσει στο τραπέζι και να συζητήσει ενδεχόμενο παραχώρησής του.



O Μαροκινός που αγωνίζεται ως εξτρέμ αλλά και ως δεκάρι, έχει προσελκύσει -πέραν του Ολυμπιακού- το ενδιαφέρον και των Λέστερ, Φέγενορντ, ενώ τον ποδοσφαιριστή τσεκάρουν και οι Τουλούζ, Λοριάν, Μπρεστ.

Ο Σαλάχ μετράει 30 εμφανίσεις με 5 γκολ στον έναν χρόνο του με τη φανέλα της Ρεν, ενώ νωρίτερα είχε παίξει στη Γάνδη, της οποίας και αποτελεί προϊόν.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x