Stoiximan Super League

Έτοιμος για το ντέρμπι ο Ολυμπιακός: Μέσα Μασούρας, Μπόουλερ - Εκτός Σισέ, Μαρσέλο

Γνωστή έγινε η αποστολή του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Μίτσελ να παίρνει 24 παίκτες μαζί του!

Την αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Ο Μίτσελ πήρε μαζί του 24 ποδοσφαιριστές, κάτι που σημαίνει πως την ημέρα του αγώνα θα κόψει τέσσερις.

Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Γκάρι, Μπα, Σισέ, Μαρσέλο, Ουί-Τζο, Αμπού Καμαρά μεταξύ άλλων, ενώ μέσα είναι οι Μπόουλερ, Καλογερόπουλος, Βρουσάι αλλά και οι Μασούρας, Μπιέλ, Χάμες που είναι πλέον καλά.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε το Σάββατο (5/11) στο Ρέντη. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπόμ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι και Βρσάλικο.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x