Stoiximan Super League

Ρομάνο: «Για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, υπάρχει και οψιόν ανανέωσης»

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρεται στην επισημοποίηση της συμφωνίας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως είναι για δύο χρόνια με οψιόν ανανέωσης!

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ισπανό τεχνικό, χωρίς, ωστόσο, να δίνει λεπτομέρειες για τη διάρκεια της συμφωνίας.

Όλες αυτές τις ημέρες, θυμίζουμε, που ο Μαρτίνεθ εμφανιζόταν προ των πυλών του Ρέντη, οι Ισπανοί (η Marca συγκεκριμένα) έγραφαν πως θα υπογράψει στον Ολυμπιακό για δύο χρόνια, κάτι, που επιβεβαιώθηκε από το ρεπορτάζ. Αυτό, ωστόσο, αναφέρει και ο γνωστός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για έναν επιπλέον χρόνο!

Το βράδυ της Δευτέρας (19/06), αξίζει να σημειωθεί, ο Κώστας Νικολακόπουλος υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι το συμβόλαιο, που έχει ο Ισπανός προπονητής στον Ολυμπιακό, είναι τεράστιο για τα ελληνικά δεδομένα, υπενθυμίζοντας ότι στην Εσπανιόλ κόστιζε χρήματα, που δεν υπάρχουν καν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είτε για προπονητή είτε για παίκτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x