Stoiximan Super League

Έφτασε μέχρι την Κολομβία η κριτική στο πρόσωπο του Χάμες Ροντρίγκες!

Τα Μέσα της Κολομβίας μεταφέρουν την έντονη κριτική που δέχεται ο Χάμες Ροντρίγκες από Έλληνες δημοσιογράφους.

Κακός χαμός με τον Χάμες Ροντρίγκες στην Κολομβία! Τα Μέσα της χώρας του 31χρονου άσου του Ολυμπιακού, μεταφέρουν ρεπορτάζ κάθε ιστοσελίδας, μεταξύ άλλων και του Κώστα Νικολακόπουλου και την έντονη κριτική που ασκείται στον Κολομβιανό.

Ο Χάμες ήταν αρνητικός στην ήττα των Πειραιωτών από τον Παναθηναϊκό με 2-0 με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στο ημίχρονο.

«Η ποδοσφαιρική... αναγέννηση του Χαμες Ροντρίγκες δεν έρχεται ούτε στον Ολυμπιακό. Όπως και στην Έβερτον και στην Αλ-Ραγιάν, ο ταλαντούχος δημιουργικός μέσος έγινε δεκτός με πολλές φανφάρες, αλλά ο χρόνος έδειξε πως όσοι πίστεψαν σε αυτόν δεν είχαν δίκιο.

Με την ήττα με δύο γκολ από τον αιώνιο αντίπαλό του, τον Παναθηναϊκό, ο σύλλογος όπου αγωνίζεται ο παίκτης από την Κουκούτα έχασε έδαφος στην ελληνική Super League. Όπως ήταν αναμενόμενο, δέχτηκε μεγάλη κριτική, καθώς είχε μικρή συμβολή στο ματς και φαίνεται να χάνει έδαφος»
αναφέρουν μεταξύ άλλων τα μέσα της Κολομβίας.

Μάλιστα γίνεται αναφορά και στα όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM, ο όπου υποστήριξε πως ο Ανιγκό έκανε λάθος χρησιμοποιώντας βασικό τον Χάμες Ροντρίγκες.

«Όταν ο Ανιγκό ξεκίνησε τον Χάμες Ροντρίγκες, ο Ολυμπιακός έχασε το κέντρο και το παιχνίδι. Η κακή επιλογή του προπονητή να ξεκινήσει τον Χάμες, ο οποίος δεν έχει χρόνο συμμετοχής εδώ και δύο μήνες λόγω τραυματισμών, είχε ως συνέπεια οι Πειραιώτες να χάσουν τη μεσαία γραμμή», υποστήριξε.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x