Stoiximan Super League

Poll: Τελικά ήταν σωστή ή όχι η αποχώρηση Μαρτίνς από τον Ολυμπιακό;

Πέρασαν 252 ημέρες και… τρεις προπονητές από την αποχώρηση του Πέδρο Μαρτίνς από τον Ολυμπιακό. Τελικά και μετά από όσα έχουν συμβεί, ήταν σωστό ή όχι το να φύγει; Ψηφίστε στο poll του sport-fm.gr!

Σύμφωνοι. Η κουβέντα είναι μεγάλη και ενδεχομένως και ατελείωτη. Ωστόσο, γίνεται. Και δεν ξεκίνησε τώρα, αλλά από την 1η Αυγούστου, όταν ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού και ένας από τους πλέον επιτυχημένους, αποχώρησε από τους Πειραιώτες.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συμπλήρωσε 252 ημέρες μακριά από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο και αν σκεφτεί κανείς όσα έχουν συμβεί μέσα σε αυτό το διάστημα στον Ολυμπιακό, θαρρεί πως έχουν περάσει χρόνια! Η χθεσινή ήττα, με κάτω τα χέρια, μάλιστα, από τον Παναθηναϊκό ήταν το κερασάκι στην τούρτα μιας εξαιρετικά δύσκολης, περίεργης και καταστροφικής -όπως εξελίσσεται για την ώρα- χρονιάς για τους Πειραιώτες.

Ο Μαρτίνς, ο οποίος ήρθε στον Ολυμπιακό το 2018 και τον οδήγησε στην κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων και ενός Κυπέλλου, ενώ, παράλληλα, με εκείνον στο «τιμόνι» βίωσε και μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές, όπως κόντρα σε Μίλαν και Άρσεναλ, ενώ «έσπασε» δεκάδες ρεκόρ, είχε δεδομένα πολλούς φίλους. Χωρίς αυτό να σημαίνει, φυσικά, ότι όλοι εξ αυτών ήθελαν να μείνει στο λιμάνι και δεν θεωρούσαν επιτακτική την ανάγκη αλλαγής. Είχε, όμως και πολλούς εναντίον του, που μήνες κιόλας πριν την αποχώρησή του -και τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα- έλεγαν πως έπρεπε να φύγει από την ομάδα, καθώς ο κύκλος του είχε κλείσει.

Σήμερα, και ενώ ο Ολυμπιακός έκανε… καρέ προπονητών σε μία σεζόν μετά την αποχώρηση Μίτσελ και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ζοσέ Ανιγκό, η κουβέντα… φούντωσε, αφού αρκετοί θυμήθηκαν τον Μαρτίνς. Εξάλλου, και ο Αντώνης Καρπετόπουλος στο σχόλιό του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το αποτέλεσμα του ντέρμπι των «αιωνίων», τόνισε πως «ο Παναθηναϊκός είναι σε όλη τη χρονιά μία ομάδα με πλάνο, ενώ ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα μονάδων από τότε, που ο τελευταίος προπονητής, που μπορούσε να φτιάξει κάτι (σ.σ. ο Μαρτίνς), ωραίο ή άσχημο δεν ξέρω, έφυγε το καλοκαίρι».

Επειδή, λοιπόν, πλησιάζουν και οι… εκλογές, ας δούμε τι πιστεύετε εσείς!

Τελικά ήταν σωστή ή όχι η αποχώρηση Μαρτίνς από τον Ολυμπιακό;



Ψηφίστε στο poll του sport-fm.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x