Stoiximan Super League

«Στον Ολυμπιακό ο Σκάρπα, αν είναι ακόμα στο Champions League μέχρι τον Δεκέμβριο»

Συνέχεια στο θέμα του Γκουστάβο Σκάρπα δίνουν οι Βραζιλιάνοι δημοσιογράφοι, αναφέροντας τα δεδομένα σχετικά με την υπογραφή του στη Νότιτγχαμ και τον ρόλο του Ολυμπιακού.

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας της Παλμέιρας βρίσκεται ο Γκουστάβο Σκάρπα και η οριστική του απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, μεταδίδοντας τις προηγούμενες μέρες ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ακόμα και για τα αγγλικά ΜΜΕ δημιουργήθηκε μεγάλη εντύπωση για τη συμφωνία αυτή, καθώς ο Βραζιλιάνος ακουγόταν για τον Ολυμπιακό και όχι για τον αγγλικό σύλλογο, γεγονός που έδωσε ακόμα μεγαλύτερη… τροφή στους ρεπόρτερ από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Τελευταίο «χτύπημα» από τον δημοσιογράφο του BBC στη Λατινική Αμερική, Τιμ Βίκερι, που σύμφωνα με τον οποίο και το ρεπορτάζ του, ο Γκουστάβο Σκάρπα, πράγματι έχει υπογράψει στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά σημειώνει την προοπτική του Ολυμπιακού, εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» είναι στο Champions League μέχρι τον Δεκέμβριο, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του παίκτη με την Παλμέιρας.

«Όπως το καταλαβαίνω, η συμφωνία είναι με τη Φόρεστ για τον Δεκέμβριο, αλλά αν ο Ολυμπιακός είναι ακόμα στο Champions League, θα πάει εκεί για έξι μήνες», ανέφερε σε ερώτηση που δέχθηκε από τον δημοσιογράφο της Sun, Κωνσταντίνο Λιανό, στο Twitter.

Παρ' όλα αυτά, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, το πιθανότερο σενάριο είναι ο παίκτης να φορά τα «ερυθρόλευκα» από τον Ιανουάριο του 2023.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x