Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Η πιθανή πρώτη 11άδα του Ανιγκό»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τι είπε για την πιθανή πρώτη 11άδα του Ανιγκό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (5/4, 21:00) μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας
Νικολακόπουλος
.

Μετά τις εξελίξεις με Μίτσελ, ο οποίος παραιτήθηκε και ανέλαβε χρέη προπονητή ο Ζοσέ Ανιγκό, ο ρεπόρτερ τόνισε πως το ερωτηματικό αναφορικά με την πρώτη 11άδα του Γάλλου τεχνικού είναι στη μεσαία γραμμή αν θα ξεκινήσει ο Εμβιλά, που δεν είναι στο 100% ή ένας εκ των Κασάμι-Σαμασέκου.

Η πιθανότερη 11άδα, όπως ανέφερε, είναι η εξής: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Χουάνγκ, Φορτούνης, Μπιέλ, Μπακαμπού, αλλά και Μασούρας ως πιθανότερος αντικαταστάτης του Σέρχιο Κανός.

Από εκεί και πέρα, ο Ανιγκό επανέφερε, όπως είχε προαναγγέλλει ο Νικολακόπουλος από χθες, τον Σισέ στην αποστολή, ο οποίος διεκδικεί και θέση στην 11άδα αντί του Ντόη. Αν και ο Ανιγκό θέλει να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Μπα, που μπήκε αποστολή, αλλά είναι δύσκολο να προλάβει.

Εκτός όπως αναμενόταν έμειναν Ρέτσος, Ανδρούτσος και Μπουτούτσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x