Ήρθε ο Σολμπάκεν για τον Ολυμπιακό.

Στη χώρα μας βρίσκεται πλέον ο Νορβηγός εξτρέμ, ώστε να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από τη Ρόμα στους «ερυθρόλευκους». Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση των Πειραιωτών, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ και θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τους «τζιαλορόσι».

Ολυμπιακός: Ήρθε ο Σολμπάκεν

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω από αύριο. Νομίζω ότι είμαι πολύ καλά και πραγματικά ανυπομονώ να αγωνιστώ στο Καραϊσκάκη μπροστά στον κόσμο της ομάδας, που δημιουργεί μια καυτή ατμόσφαιρα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε για το αν μίλησε με τον Μαντί Καμαρά που πέρσι ήταν συμπαίκτες στη Ρόμα: «Δεν μίλησα ιδιαίτερα με τον Μαντί Καμαρά, όμως θα τον δω αύριο και θα είναι καλό».

0
Ολυμπιακός: Ήρθε ο Σολμπάκεν

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να «νικήσει» τη Σασουόλο, η οποία είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον, όπως και τη Λιντς, που άνοιξε διαπραγματεύσεις με τη Ρόμα για τον Νορβηγό, με τον ποδοσφαιριστή να δείχνει την προτίμησή του στην ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ολυμπιακός: Ήρθε ο Σολμπάκεν

Πλέον θα γίνουν τα διαδικαστικά (εξετάσεις και εφόσον δεν σημειωθεί απρόοπτο θα υπογράψει το συμβόλαιό του) ώστε να ενσωματωθεί στους Πειραιώτες.

Ο Σολμπάκεν, υπενθυμίζουμε, αποκτήθηκε από τη Ρόμα τον περασμένο Γενάρη, αλλά δεν βρήκε θέση στην ενδεκάδα. Νωρίτερα, αγωνιζόταν στην Μπόντο/Γκλιμτ, ενώ έχει περάσει και από Ρόζενμποργκ και Ράινχαϊμ. Με τους «τζαλορόσι» έγραψε 14 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ την περασμένη σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x