Stoiximan Super League

«Έπιασε» τον Ριβάλντο ο Μασούρας!

Στην 24η θέση του πίνακα των σκόρερ του Ολυμπιακού βρίσκεται από χθες ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος ισοφάρισε την αντίστοιχη επίδοση του θρυλικού Ριβάλντο.

Ξεχωριστό ήταν το χθεσινό γκολ που πέτυχε ο Γιώργος Μασούρας, με το οποίο ο Ολυμπιακός επικράτησε (1-0) του Άρη για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, ο οποίος την πρωτοχρονιά έγινε 29 ετών και παράλληλα έκλεισε μία τετραετία στους Πειραιώτες, έφτασε τα 36 τέρματα με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Μάλιστα, έπιασε στην 24η θέση του πίνακα των σκόρερ της ομάδας του τον θρυλικό Ριβάλντο. Βέβαια, το πέτυχε σε περισσότερες συμμετοχές, καθώς εκείνος μετράει 121 και ο Βραζιλιάνος είχε 70.



Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως από τα 36 γκολ του Μασούρα, τα 8 είναι σε βάρος του Άρη και ακολουθεί ο Αστέρας Τρίπολης με επτά!

Τέλος, ο διεθνής άσος έφτασε τα 70 γκολ σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες, από το καλοκαίρι του 2014 που υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Πανιώνιο. Συγκεκριμένα, έχει 5 γκολ σε εθνικό επίπεδο με τον Ηλυσιακό, που συμμετείχε στη Γ’ Εθνική τη σεζόν 2013/14.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x