Stoiximan Super League

Σταματέλος: «''Καμπανάκι'' το πρώτο ημίχρονο με Άρη για Μίτσελ ενόψει του αγώνα στο Κύπελλο»

Ακούστε το σχόλιο του Νίκου Σταματέλου για τον Ολυμπιακό στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Το δικό του σχόλιο για την εικόνα του Ολυμπιακού στη νίκη (1-0) επί του Άρη, για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, έκανε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν έχει φάσεις. Ήταν ένα πρώτο ημίχρονο που χρειάστηκε να ιδρώσει ο Κουέστα και έχει παγιδευτεί στο παιχνίδι του Άρη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μίτσελ έδωσε πλάτος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και έβαλε τον Μασούρα, ο οποίος ξεκλείδωσε την άμυνα του Άρη με το γκολ που πέτυχε. Είχε φάσεις και απειλεί την εστία του Κουέστα και στην τελευταία φάση κινδύνευσε να ισοφαρίσει και δεν θα υπήρχε χρόνος για αντίδραση. Σίγουρα ικανοποίηση για τη νίκη, καθώς κρατάμε τους τρεις βαθμούς, και προβληματίζεται ο Μίτσελ για το γεγονός πως η ομάδα του είχε ευκαιρίες και δεν μπόρεσε να πάρει νωρίτερα τη νίκη. Και είναι ένα καμπανάκι ενόψει και της Τετάρτης για το Κύπελλο, αφού οι ίδιες ομάδες παίζουν πάλι», ανέφερε αρχικά ο ρεπότερ των Πειραιωτών.

«Ο Μασούρας έχει αποδοκιμαστεί και είναι η εύκολη λύση για την εξέδρα. Αν εξαιρέσουμε το ψυχολογικό κομμάτι, για τις ευκαιρίες που έχει χάσει όπως έγινε και στο Περιστέρι, έχει δώσει πολλά στην ομάδα και είναι το εύκολο θύμα για την εξέδρα. Μακάρι να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο… Είναι πολλά αυτά που κάνει στο γήπεδο, δεν είναι μόνο τα γκολ», πρόσθεσε.

Για τα μεταγραφικά, τόνισε: «Δεν υπάρχει πρόταση να πείσει τον Ολυμπιακό να δώσει τον Ρέαμπτσιουκ και να φαίνεται πως είναι κάποιος κοντά για να έρθει στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x