Stoiximan Super League

Όλοι μέσα στον Ιωνικό για Ολυμπιακό

Χωρίς εκπλήξεις και με τους Λένις και Κάνιας να συμπεριλαμβάνονται σε αυτή, η αποστολή του Ιωνικού για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Έτοιμος για τον Ολυμπιακό ο Ιωνικός. Οι «κυανόλευκοι» το Σάββατο (6/11) πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση κι εν συνεχεία ανακοίνωσαν την αποστολή τους εν όψει της κυριακάτικης (7/11) αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 9η αγωνιστική της Super League 1.

Ο Δημήτρης Σπανός δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, πλην φυσικά του Θεοδόση Μαχαίρα που έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί του γόνατο από τα τέλη του περασμένου Αυγούστου. Έτσι, στην αποστολή θα βρεθούν και οι Τσιγκρίνσκι, Τσιριγώτης, Κάνιας και Λένις, οι οποίοι επέστρεψαν στις προπονήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Εκτός βρίσκεται για ακόμα μια φορά ο Αλμπέρτο Μπουένο για λόγους τακτικής (δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν στην ομάδα της Νίκαιας), όπως και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, με τον Ντιντιέρ Ντελγκάδο να προτιμάται στη θέση του.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ιωνικού: Αναγνωστόπουλος, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Βαφέας, Ντελγκάδο, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Κιάκος, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Ρομαό, Μπάσα, Κάνιας, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Τουράμ, Λένις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x