Stoiximan Super League

Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού με Μπερνάρντ - Απομένει να αποτυπωθεί εγγράφως

Ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του Μπερνάρντ είναι ο Παναθηναϊκός, όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Διονύσης Δεσύλλας, καθώς υπάρχει συμφωνία στους βασικούς όρους του συμβολαίου.

Ακόμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση της σπουδαίας αλλά και συνάμα αρκετά δύσκολης μεταγραφής του Μπερνάρντ φαίνεται ότι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός!

Κι αυτό γιατί, όπως μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας, υπάρχει προφορική συμφωνία στους βασικούς όρους του συμβολαίου του Βραζιλιάνου εξτρέμ με το «τριφύλλι» κι απομένει αυτή να αποτυπωθεί και εγγράφως…

«Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι βασικοί όροι του συμβολαίου του Μπερνάρντ με τον Παναθηναϊκό έχουν συμφωνηθεί, αλλά ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Υπάρχει μια προφορική συμφωνία, μένει όλα αυτά να αποτυπωθούν εγγράφως. Μέχρι να γίνει αυτό, δεν μπορεί να θεωρηθεί τίποτα δεδομένο. Από την στιγμή που έχουν συμφωνηθεί οι βασικοί όροι όμως, ο Μπερνάρντ είναι ακόμα πιο κοντά στον Παναθηναϊκό, αλλά ας έχουμε υπομονή για τη γραπτή συμφωνία. Με την Αλ Σαρίγια το θέμα είναι τυπικό. Όλα δείχνουν ότι πάμε για θετική κατάληξη», είπε μεταξύ άλλων επί του θέματος ο ρεπόρτερ του σταθμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x