Stoiximan Super League

Καθοριστική εβδομάδα για ενίσχυση στον Ολυμπιακό

Τις προσπάθειές τους για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ εντείνουν στον Ολυμπιακό, με την απόκτηση του Σκάρπα, του Μαξ Λόου και του Ναταναέλ Εμπουκού να είναι ψηλά στη λίστα.

Δύο εβδομάδες έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός για τα παιχνίδια με την Μακάμπι Χάιφα για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League και οι επόμενες ημέρες θεωρούνται καθοριστικές για την ενίσχυση του «ερυθρόλευκου» ρόστερ.

Οι Πειραιώτες κινούνται για την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου, με τον Γκουστάβο Σκάρπα να είναι η πρώτη επιλογή, ενός αριστερού μπακ και τον Μαξ Λόου να είναι ο Νο1 υποψήφιος για να πλαισιώσει τον Ρέαμπτσιουκ και τον Ναταναέλ Εμπουκού να είναι πρώτος στόχος για τη θέση του εξτρέμ, ενώ υπάρχουν φήμες και για επαφές για έναν top class παίκτη από την Ουκρανία ή την Ρωσία.

Στο θέμα του Σκάρπα, ο Βραζιλιάνος χαφ αναμένεται σήμερα ή το αργότερο αύριο να έχει απαντήσει στην πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας για να υπογράψει ως ελεύθερος και να πάρει μεταγραφή ως ελεύθερος από την Παλμέιρας.

Στη συνέχεια, θεωρείται σίγουρο πως από τη στιγμή που εξασφαλιστεί η συμφωνία με τον παίκτη οι «ερυθρόλευκοι» θα προσεγγίσουν την ομάδα του, σε μία προσπάθεια να τον πάρουν άμεσα και όχι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του αριστερού μπακ, ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε το «πράσινο φως» για την απόκτηση του Μαξ Λόου της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Οι Άγγλοι έχουν υψηλές απαιτήσεις για την παραχώρηση του παίκτη, ο οποίος δεσμεύεται με ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο.

Οι αξιώσεις τους φτάνουν τα 4 εκατ. ευρώ, την ώρα που ο Βρετανός μπακ δείχνει θετικός στη μετακόμισή του στην Ελλάδα και να παίξει του χρόνου στο Champions League.

Τέλος, για τον εξτρέμ υπάρχει κινητικότητα με τον Ναταναέλ Εμπουκού. Ο Ολυμπιακός δίνει περίπου 6 εκατ. ευρώ, με την Ρεμς να μην πέφτει κάτω από τα 6 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 20χρονου ακραίου.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν και άλλες περιπτώσεις που εξετάζουν ή έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους, αλλά ο γάλλος είναι ένας παίκτης που δείχνει μία λύση για το παρόν και το μέλλον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x