Stoiximan Super League

«Κοντά στον Ολυμπιακό ο Μπίλιτς», γράφουν οι Κροάτες

Έτοιμος να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού παρουσιάζεται ο Σλάβεν Μπίλιτς, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στην Κροατία.

Ανατροπή για τον πάγκο του Ολυμπιακού; Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στην Κροατία, ο Σλάβεν Μπίλιτς είναι έτοιμος να πει το μεγάλο «ναι» στους πρωταθλητές Ελλάδας για να διαδεχθεί τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο της ομάδας.

Ο Κροάτης τεχνικός είναι ένας από τους προπονητές που έχουν ακουστεί, αλλά μέχρι σήμερα εκείνος που έδειχνε να είναι επικρατέστερος ήταν ο Κάρλος Κορμπεράν.

Η ιστοσελίδα «germanijak.hr» υποστηρίζει πως σημερινές πληροφορίες αναφέρουν πως Μπίλιτς έχει μιλήσει με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και σκέφτεται σοβαρά να απαντήσει θετικά.

Πριν από αυτό, όμως, θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία και για το επιτελείο που έχει στους «ερυθρόλευκους» ο Κροάτης προπονητής, ο οποίος θα βρει στον Ολυμπιακό έναν συμπατριώτη του, τον Σίμε Βρσάλικο.

Επιθυμία του Μπίλιτς, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, είναι να έχει στο πλευρό του ξανά τους Ντιν Ρατσούνιτσα και Ντανίλο Μπουτόροβιτς.

Μάλιστα, ο Μπίλιτς παρουσιάζεται γοητευμένος με την ατμόσφαιρα που υπάρχει στο Καραϊσκάκη, τους οπαδούς και τα ντέρμπι που υπάρχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x