Stoiximan Super League

Κρίσιμη μέρα για εξτρέμ, χαφ και μπακ στον Ολυμπιακό

Μέσα στη σημερινή μέρα θα επιχειρήσει ο Ολυμπιακός να καλύψει τα κενά στις θέσεις των εξτρέμ, χαφ και μπακ, προκειμένου να τους δηλώσει στη λίστα της UEFA για το Europa League.

Για τρεις τουλάχιστον μεταγραφές για να καλυφθούν τα κενά στο ρόστερ του «τρέχει» σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος χθες το βράδυ υποδέχθηκε τον Πεπ Μπιέλ με τον οποίο ενισχύεται αισθητά η «ερυθρόλευκη» μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο Ισπανός άσος έφτασε ορεξάτος κατά την άφιξή του στην Αθήνα, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου και εντός της ημέρας θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, αφού θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις.

Το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να ξεπεράσει τα 10 εκατ. ευρώ, αφού οι Πειραιώτες δίνουν 6 εκατ. ευρώ στην Κοπεγχάγη για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος κατά πληροφορίες θα υπογράψει τετραετές ή πενταετές συμβόλαιο με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ.

Πλέον οι ιθύνοντες του συλλόγου κινούνται για τις τελευταίες μεταγραφικές πινελιές στο ρόστερ τους, με την απόκτηση εξτρέμ, χαφ και μπακ να είναι σε πρώτο πλάνο.

Για τον ακραίο, οι Πειραιώτες έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Ιβάν Καβαλέιρο, ο οποίος φαίνεται πως είναι αυτή τη στιγμή σταντ-μπάι και παράλληλα εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη συγκεκριμένη θέση, όπως για παράδειγμα του Τζάστιν Κλάιφερτ της Ρόμα.

Παράλληλα, οι πρωταθλητές κινούνται για την απόκτηση αριστερού μπακ-χαφ. Η περίπτωση του Αμαβί τελείωσε οριστικά, με τον Τόνι Λάτο – μετά από χθεσινοβραδινά δημοσιεύματα στην Ισπανία – να είναι το τελευταίο όνομα που εξετάζουν στον Ολυμπιακό. Στα υπ’ όψιν παραμένει βέβαια και ο Γκουλάμ της Νάπολι.

Τέλος, οι άνθρωποι του μεταγραφικού σχεδιασμού εξακολουθούν να ψάχνουν τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Μαντί Καμαρά, ο οποίος χθες ανακοινώθηκε επίσημα από τη Ρόμα. Σε πρώτο πλάνο φαίνεται πως είναι ο Δανός Όλιβερ Άμπιλντγκααρντ της Ρούμπιν Καζάν μαζί με τον Μορλάνες της Βιγιαρεάλ και από χθες τον Ούρος Ράτσιτς που απασχολεί επίσης την Μπράγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x