Stoiximan Super League

Κρίσιμο δεκαήμερο για προπονητή στον Ολυμπιακό

Ρεμπρόφ και Κρέσπο είναι στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού, με τους Πεϊσότο και Μαρτίνες να έχουν τις δικές τους πιθανότητες.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε τον Παναθηναϊκό για την 9η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι επαφές για τον προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα την επόμενη σεζόν.

Οι όποιες εξελίξεις αναμένεται να κορυφωθούν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, με την ταυτόχρονη ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των Πειραιωτών και τον «τελικό» για την 3η θέση που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την ερχόμενη Κυριακή.

Τα πρόσωπα που φαίνεται πως ξεχωρίζουν αυτή τη στιγμή στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι ο Σεργκέι Ρεμπρόφ και ο Ερνάν Κρέσπο, ο οποίος σήμερα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την Αλ Ντουχαΐλ στο Κατάρ.

Μάλιστα, με νίκη επί της Αλ Σαμάλ κατακτά οριστικά τον τίτλο, καθώς η ομάδα του είναι μπροστά με δύο βαθμούς με την Αλ Αραμπί, και από αύριο φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Αργεντινού προπονητή στη Μέση Ανατολή.

Την ίδια στιγμή, ο Ρεμπρόφ δείχνει πως έχει δελεαστεί από την προοπτική να εργαστεί στον Ολυμπιακό, όπως ανέφερε από το Σάββατο ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αυτοί οι δύο και στη συνέχεια ο Ντιέγκο Μαρτίνες που έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβρη με την Τίγκρε και ο Σέζαρ Πεϊσότο είναι οι προπονητές που ακούγονται περισσότερο για τους Πειραιώτες, οι οποίοι μπορεί παράλληλα να έχουν και άλλες (μυστικές) επαφές με υποψήφιους.

Σε κάθε περίπτωση, το επόμενο δεκαήμερο θεωρείται καθοριστικό, ώστε η ομάδα να είναι σε θέση να ανακοινώσει τον επόμενο προπονητή της και να μπορέσει να ξεκινήσει το πλάνο της νέας χρονιάς, με στόχο το νταμπλ και μία καλή πορεία στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x