Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ κάλεσε τον Καλογερόπουλο στην πρώτη ομάδα

Επιστροφή στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού για τον Αλέξη Καλογερόπουλο, καθώς ο 19χρονος αμυντικός μπορεί να χρειαστεί να καλύψει κάποια από τα πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Επέστρεψε στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού ύστερα από περίπου ενάμιση χρόνο ο Αλέξης Καλογερόπουλος.

Ο 19χρονος είναι δηλωμένος στη λίστα Β' της ομάδας για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και μένει να δούμε αν θα βρεθεί στην αποστολή για τον αγώνα με την Καραμπάγκ στο ματς της Πέμπτης (13/10, 19:45).

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός είχε κάνει το ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα» της πρώτης ομάδας τη σεζόν 2020/2021, όταν στον πάγκο του συλλόγου βρισκόταν ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εμπιστεύτηκε τον 16χρονο τότε, στις αναμετρήσεις των play-offs απέναντι στον Άρη (1-1) στο «Κλ. Βικελίδης», τον Αστέρα (0-0) στην Τρίπολη και τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (1-4).

Πέρυσι αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό Β΄ σε 13 αγώνες, έχοντας απολογισμό μία ασίστ.

Μετά τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο και τον Ανδρέα Ντόι που έκανε ντεμπούτο κόντρα στον ΟΦΗ, ο Μίτσελ φαίνεται πως εμπιστεύεται παιδιά προερχόμενα από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, βέβαια δεδομένων και των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα και ειδικά στις θέσεις της άμυνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x