Άψογη μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν η συμπεριφορά του Ρεμί Καμπελά.
Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός πήγε χθες στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού, για να αποχαιρετήσει τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας, προτού αναχωρήσει για την πατρίδα του και ενταχθεί στο ρόστερ της Ναντ.
Ο 35χρονος άσος δεν δημιούργησε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα, ακόμα και όταν δεν ήταν στα πλάνα του Μεντιλίμπαρ, δεν του γκρίνιαξε, επειδή δεν τον έβαζε, και ήταν πάντα δίπλα στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια.
Ακόμα και όταν αποκλείστηκε από την ευρωπαϊκή λίστα, εκείνος ζήτησε από τον Ισπανό προπονητή να είναι στο πλευρό των συμπαικτών του, στα δύσκολα εκτός έδρας ματς με Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα.
Με τον «Μέντι» να μην του χαλάει το χατίρι. Μάλιστα, χθες πήγε και χαιρέτησε όλους τους ανθρώπους στο προπονητικό κέντρο, από παίκτες μέχρι και σταφ, δείχνοντας μία ξεχωριστή νοοτροπία ως άνθρωπος και μετά ως αθλητής.
Πλέον ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για εκείνον, με τον δανεισμό του στη Ναντ μέχρι το καλοκαίρι από τους νταμπλούχους Ελλάδας.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






