Stoiximan Super League

Λιλ και Μονπελιέ για Λαλά, ενδιαφέρον Γουότφορντ για Ανδρούτσο!

Στη Γαλλία γράφουν πως η Λιλ κυρίως, αλλά και η Μονπελιέ, «τσεκάρουν» τον Κέβιν Λαλά, αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για τη νέα σεζόν! Ενδιαφέρον της Γουότφορντ για Ανδρούτσο.

Παρότι ακόμη δεν έχουμε μπει στο καλοκαίρι, τα μεταγραφικά σενάρια, που αφορούν παίκτες του Ολυμπιακού, δίνουν και παίρνουν! Ειδικά, δε, για παίκτες, που δεν φαίνεται να βρίσκονται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για τη νέα σεζόν και οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έλεγαν «όχι» σε πιθανή παραχώρησή τους…

Στη Γαλλία, για παράδειγμα, γράφουν τώρα για τον Κένι Λαλά ότι απασχολεί «ζεστά» τουλάχιστον δύο ομάδες της Ligue 1! Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «butfootballclub.fr» αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο της Λιλ κυρίως, αλλά και της Μονπελιέ!

Για την πρώτη τονίζεται ότι βρίσκεται στη λίστα της, καθώς αναζητά δεξιό οπισθοφύλακα, παρότι πήρε τον Ζεντάντκα από την Κλερμόν, αφού δεν είναι βέβαιο ότι θα μείνει στην ομάδα ο Τούρκος Ζεκί Τσελίκ. Και συμπληρώνει: «Η Μονπελιέ θα μπορούσε να ενδιαφερθεί για τον παίκτη», επισημαίνοντας, μάλιστα, πως scout της ομάδας είχε δει τον ποδοσφαιριστή στις 17 Απριλίου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Την ίδια στιγμή, στην Αγγλία γράφεται πως η Γουότφορντ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Θανάση Ανδρούτσου!

Όπως τονίζει η ιστοσελίδα «101greatgoals.com», ο Ανδρούτσος είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα και επιθυμία της διοίκησης της Γουότφορντ είναι να ενισχυθεί η ομάδα σε όλες τις γραμμές, προκειμένου να αναβαθμίσει το ρόστερ της, με στόχο να διεκδικήσει άμεσα την επάνοδό της στην Premier League.

Στο δημοσίευμα, εξάλλου, αναφέρεται πως για τον Ανδρούτσο έχουν εκφράσει ενδιαφέρον ακόμα οι Μόντσα, Έλτσε και Τραμπζονσπόρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x