Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Μαρσέλο έρχεται Δεύτερα-Τρίτη στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος δίνει στο sport-fm.gr τις τελευταίες πληροφορίες για την άφιξη του Μαρσέλο στην Αθήνα.

• Δευτέρα με Τρίτη θα βρίσκεται στην Αθήνα ο Μαρσέλο προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Οι πληροφορίες από την πατρίδα του φημισμένου σταρ λένε ότι ο Βραζιλιάνος άσος μαζεύει τα πράγματα του για να μετακομίσει στην Ελλάδα στις αρχές της εβδομάδας.

• Στο μεταξύ, η απόκτηση του από τον Ολυμπιακό έχει πραγματικά κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των ΜΜΕ. Πραγματικά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα σε μεταγραφή του Ολυμπιακού! Κάτι που βεβαίως αναδεικνύει το μέγεθος της κίνησης του πρωταθλητή Ελλάδας και του προέδρου του Β. Μαρινάκη, που έχει φέρει στον Ολυμπιακό (από πλευράς μεγάλων ονομάτων) και τους Καμπιάσο, Σαβιόλα, Τουρέ, Βαλμπουενά, Αμπιντάλ, Καρντόσο, Βαλντέζ, Ρόμενταλ, αλλά με τον Μαρσέλο ξεπέρασε και τον εαυτό του!

• Παρεμπιπτόντως, ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που παραδοσιακά έπαιρνε σημαντικούς Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές κι εδώ μπορείτε να δείτε την σχετική λίστα.



• Από το διεθνή Τύπο μπορέσαμε να διακρίνουμε ότι ο Μαρσέλο είχε απορρίψει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο, φεύγοντας από τη Ρεάλ Μαδρίτης, να επιστρέψει στην Βραζιλία, αφού ήθελε να συνεχίσει στην Ευρώπη. Έτσι, αρνήθηκε και τις προσφορές από το MLS κι από τις αραβικές χώρες. Αυτό που εξέταζε ήταν να παραμείνει στην Ισπανία, αλλά δεν τον προσέλκυσαν προτάσεις μικρομεσαίων ομάδων, ούτε καν της Βαγιαδολίδ του φίλου του και συμπατριώτη του Ρονάλντο. Φέρεται, από εκεί και πέρα, να μίλησε με Λιόν, Μίλαν, Λέστερ, χωρίς να καταλήξει, για να συμφωνήσει τελικά με τον Ολυμπιακό, ξέροντας ότι πάει στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, ότι θα κάνει πρωταθλητισμό κι ότι θα παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ.

• Σκεφθείτε, πάντως, κάποια στιγμή να παίξει ο Ολυμπιακός με μία άμυνα από Βατσλίκ, Βρσάλικο, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Μαρσέλο και κόφτη Εμβιλά. Τοι παραστάσεις έχουν όλοι αυτοί οι παίκτες από Ρεάλ, Ίντερ, Ατλέτκο, Σεβίλλη, Ρόμα, Νάπολι, Ντόρτμουντ, Άρσεναλ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x