Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Δεν έχει τελειώσει ο Ονιεκούρου για τον Μαρτίνς»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν πιστεύω ότι τελείωσε ο Ονιεκούρου, έχουμε Άρη, πλέι οφ, ημιτελικούς για το Κύπελλο. Έχουμε δρόμο για να δούμε πόσο θα παίξει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Ότι έμεινε για δεύτερη φορά εκτός αποστολής δεν μου λέει κάτι…», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Το θέμα είναι ο Μαρτίνς τι έχει αποφασίζει. Δεν τον έχει στην ίδια μοίρα, για παράδειγμα, με τον Κούντε, ο οποίος είναι δεδομένο πως δεν υπολογίζεται. Πάντα θα έχουμε την απορία γιατί ο Ονιεκούρου έχει πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον Ρόνι Λόπες, παρότι ο ένας είναι μεταγραφή και ο άλλος δανεικός. Ο Πορτογάλος έχει δείξει περισσότερα από τον Νιγηριανό», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του Πέντρο Μαρτίνς για το σημερινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: «Το θέμα είναι τι θα δούμε σήμερα. Η μοναδική εκτίμηση που κάνω είναι ότι θα ξεκουράσει τον Εμβιλά. Είναι πολλά αυτά που δοκίμασε, χωρίς να έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Έχει την πολυτέλεια, πόσω μάλλον τώρα που τελείωσε και η Ευρώπη για τον Ολυμπιακό. Μπορεί να έχει στο μυαλό του να ξεκουράσει τον Εμβιλά, για να τον έχει στην Κυριακή».

Επίσης, αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» το προσεχές διάστημα: «Κλήρωση την Τρίτη (8/3) και Κυριακή (13/3) ξεκινούν τα πλέι οφ με την 1η αγωνιστική, που σημαίνει πως δεν έχει διακοπή, παρά μόνο για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Περιμένουμε να δούμε πότε θα γίνει ο ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, κάτι που φαίνεται πως θα γίνει μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x