Stoiximan Super League

Μετά την ΑΕΚ προσθήκες και… Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό

Οι σκέψεις που υπάρχουν στον Ολυμπιακό για την στελέχωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Την Τρίτη είναι το φινάλε της σεζόν για τον Ολυμπιακό, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ με το οποίο ολοκληρώνονται τα φετινά πλέι-οφ στη Σούπερ Λίγκα για τους Πειραιώτες.

Όπως γράφει το «Φως των Σπορ», πρόθεση των πρωταθλητών είναι να προχωρήσουν άμεσα στην επόμενη μέρα, με την δημιουργία ενός άκρως ανταγωνιστικού ρόστερ που θα έχει μπροστά του την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα και την επιστροφή της ομάδας στους ομίλους του Champions League.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου, Καρεμπέ, Μοντέστο και Μαρτίνς, θα τα βάλουν όλα κάτω και θα συζητήσουν για τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει και ταιριάζουν στο προφίλ της ομάδας που σχεδιάζουν να δημιουργήσουν για να επιτευχθούν οι παραπάνω στόχοι.

Το έργο σαφώς δεν είναι εύκολο, καθώς σε μία μεταγραφική περίοδο πολλά μπορούν να ανατραπούν, όμως θα προσεγγίσουν παίκτες που μένουν ελεύθεροι ή έχουν προταθεί από τους μάνατζέρ τους και ταιριάζουν σε αυτό το πλαίσιο.

Η προετοιμασία αρχίζει στα μέσα Ιουνίου και θα πρέπει να αποκτηθούν δύο με τρεις ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά, με την απόκτηση ενός εξτρέμ να αποτελεί προτεραιότητα.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί που μένει ελεύθερος σε λίγο καιρό, δεν έχει οριστικοποιηθεί το παραμικρό για το μέλλον του. Το ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας αναφέρει πως η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι θα γίνει μία κουβέντα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί αμέσως μετά τη σημερινή φιέστα με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Μαροκινός φορ δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να παραμείνει στην Ελλάδα. Οι απαιτήσεις του, βέβαια, παραμένουν ένα «αγκάθι» στις συζητήσεις που είχαν προηγηθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x