Stoiximan Super League

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Ο μεν για τη φιέστα, ο δε για το comeback

Μόνο αδιάφορο δεν είναι το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, για την 9η αγωνιστική των playoffs της Super League 1.

Μία στροφή πριν το φινάλε στα playoffs της Super League 1, ο Ολυμπιακός αναμετράται με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής (20:00, Novasports Prime & bwinΣΠΟΡ FM 94,6).

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή και θα κάνουν μετά την αναμέτρηση τη φιέστα, με τους οπαδούς τους να περιμένουν να δουν βελτίωση και αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό μεσοβδόμαδα.

Οι δε Θεσσαλονικείς, έκλεισαν δέκα ματς δίχως νίκη μετά την ήττα από τον Άρη στην Τούμπα και κινδυνεύουν να χάσουν τη 2η θέση, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να περιμένει να δει περισσότερα πράγματα μία εβδομάδα πριν τον τελικό του Κυπέλλου ενάντια στο «τριφύλλι».

Στα αγωνιστικά, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πάρει 33 ποδοσφαιριστές μαζί του λόγω φιέστας, Αυτοί πάντως που δεν προβλέπεται να αγωνιστούν, λόγω προβλήματος τραυματισμών, είναι οι Μπα, Μανωλάς και Φορτούνης.

Από την άλλη, ο Λουτσέσκου δεν έχει διαθέσιμους τους Ζαμπά, Μιχαηλίδη, ενώ αμφίβολοι είναι οι Κρέσπο, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί και Βιεϊρίνια.

Αυτή θα είναι η έκτη και τελευταία φετινή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό να έχει δύο νίκες και τρία ματς να έχουν λήξει χωρίς νικητή.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Ροντρίγκες, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Σβαμπ, Κούρτιτς, Τέιλορ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Άκπομ.

Διαιτητής: Ευαγγέλου
Βοηθοί: Παπαδάκης, Σινιοράκης
4ος: Περράκης
VAR: Αγκάγεφ, Κωνσταντίνου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x