Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Μεταγραφή πάνω από 2 εκατ. ευρώ ο Ζινκερνάγκελ στον Ολυμπιακό»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Στην επικείμενη μεταγραφή του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας επανέλαβε πως ο Δανός αναμένεται σήμερα στην Ελλάδα, για να υποβληθεί σε ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Ένα συμβόλαιο καλύτερο από αυτό που είχε στην Γουότφορντ, στην οποία είχε πάει τον Γενάρη του 2021 από την πρωταθλήτρια Νορβηγίας Μπόντο/Γκλιμτ, ενώ το περασμένο καλοκαίρι πήγε ως δανεικός στην Νότιγχαμ Φόρεστ, την βοήθησε επίσης να πάρει την άνοδο για την Premier League.

Είναι ένας παίκτης που στην καριέρα του παίζει κυρίως στα πλάγια αλλά και ως «δεκάρι». Στη Φόρεστ έπαιξε περισσότερο «δεκάρι» αλλά λιγότερο ως εξτρέμ.

Παράλληλα, ο Κώστας Νικολακόπουλος διευκρίνισε πως πρόκειται για αγορά και όχι δανεισμό του Ζινκερνάγκελ, με το κόστος της μεταγραφής να ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ.

Τέλος, είπε ότι αναμένεται η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Άβιλα από την Χάντερσφιλντ, με την οποία υπάρχουν διαδικαστικές - όπως λέγεται - εκκρεμότητες, ενώ ο Ολυμπιακός περιμένει να επιστρέψει ο Βρσάλικο για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x