Stoiximan Super League

Απορρίφθηκε τρίτη πρόταση της Τραμπζονσπόρ για Μασούρα - Ετοιμάζει πρόταση ανανέωσης ο Ολυμπιακός

Τα δεδομένα της υπόθεσης του Γιώργου Μασούρα και των προτάσεων από την Τραμπζονσπόρ ανέλυσε ο Κώστας Νικολακόπουλος, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός ετοιμάζει πρόταση ανανέωσης στον διεθνή εξτρέμ.

Ζωντανό και απολύτως ζωηρό ήταν το ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα, όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, αποκαλύπτοντας ότι οι Τούρκοι επανήλθαν και με τρίτη προσφορά για τον διεθνή εξτρέμ.

Όπως τόνισε ο ρεπόρτερ του σταθμού, η πρόταση των πρωταθλητών Τουρκίας έφτασε τα 5,5 εκατ. ευρώ και μάλιστα πίεζαν για την οριστική απάντηση του Ολυμπιακού, ώστε να προλάβουν να τον δηλώσουν στη λίστα για τους ομίλους του Europa League.

Παρά την υψηλή προσφορά, οι «ερυθρόλευκοι» την απέρριψαν και πλέον η πρόθεση της διοίκησης είναι να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή.

Με αυτόν τον τρόπο θέλει αφενός να τον επιβραβεύσει για την παρουσία και τη σταθερότητά του όλα αυτά τα χρόνια και παράλληλα να του θέσει νέα κίνητρα για το μέλλον του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ακούστε όλο το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x