Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Γιατί ήταν αδύνατον να έρθουν νωρίτερα Μπιέλ, Μαρσέλο - Τι έγινε με Μπακαγιόκο»

Τους λόγους που δεν ήταν δυνατόν για τον Ολυμπιακό να ολοκληρώσει νωρίτερα των Πεπ Μπιέλ και Μαρσέλο εξήγησε ο Κώστας Νικολακόπουλος, ενώ αποκάλυψε την απίστευτη ιστορία με τον Μπακαγιόκο.

Ξεκάθαρος ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν δυνατόν να αποκτήσει νωρίτερα τους Πεπ Μπιέλ και Μαρσέλο παρουσιάστηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και εξήγησε τους λόγους για αυτή την κατάσταση.

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά στη μεταγραφή του Ισπανού μεσοεπιθετικού από την Κοπεγχάγη, υπενθύμισε ότι η πρώην ομάδα του έπαιζε στα προκριματικά του Champions League και η διοίκηση των Δανών είχε διαμηνύσει ότι δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει αν πρώτα δεν κριθεί η ευρωπαϊκή τύχη του συλλόγου.

Παράλληλα, για τον Μαρσέλο τόνισε ότι προφανώς το ελληνικό πρωτάθλημα δεν αποτελούσε προτεραιότητα για τον Βραζιλιάνο θρυλικό μπακ-χαφ φεύγοντας από τη Ρεάλ Μαδρίτης και για αυτόν τον λόγο, ο Ολυμπιακός επιβαλλόταν να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να ολοκληρώσει αυτή τη σπουδαία συμφωνία.

Μάλιστα, ο Κώστας Νικολακόπουλος αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός έφτασε μια ανάσα από την απόκτηση του Τιέμουε Μπακαγιόκο που είναι στη Μίλαν ως δανεικός από την Τσέλσι.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του σταθμού, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συμφωνήσει σε όλα με τις εμπλεκόμενες πλευρές, Τσέλσι, Μίλαν και παίκτη, και το μόνο απέμενε ότι τα διαδικαστικά έγγραφα για να ολοκληρωθεί θετικά η υπόθεση για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ωστόσο, ένα λάθος από έναν υπάλληλο μιας εκ των δύο ξένων συλλόγων ήταν καθοριστικό ώστε να μην αποκτηθεί 28χρονος Γάλλος αμυντικός χαφ.

Ακούστε όλο το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x