Stoiximan Super League

Φαβορί για φορ με Καραμπάγκ ο Μπιέλ

Ο Πεπ Μπιέλ έχει τον πρώτο λόγο για να παίξει στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού στο κρίσιμο ματς της Πέμπτης κόντρα στην Καραμπάγκ.

Η προσοχή όλων στον Ολυμπιακό είναι στραμμένη στον αγώνα της Πέμπτης με την Καραμπάγκ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το Europa League (22:00). Η νίκη είναι αναγκαία, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα απομακρυνθεί ο στόχος της πρόκρισης στα νοκ άουτ της διοργάνωσης, ενώ θα μειωθούν αισθητά και οι ελπίδες ακόμη και για την τρίτη θέση.

Ο Μίτσελ πονοκεφαλιάζει για την κορυφή της επίθεσης, αφού ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί τέθηκε νοκ άουτ ως το Νοέμβριο με διάταση συνδέσμου στον έσω πλάγιο του δεξιού γονάτου. Ο Σεντρίκ Μπακαμπού που πέτυχε δύο γκολ απέναντι στον Ατρόμητο είναι εκτός λίστας, ενώ ο Χουάνγκ Ουί-Τζο συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στη μέση και «παλεύει» για να είναι στην αποστολή.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Πεπ Μπιέλ είναι το μεγάλο φαβορί για να παίξει στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ισπανός μπορεί να έχει ως φυσική θέση το «10» και να έχει παίξει φέτος και δεξιά, ωστόσο έχει χρησιμοποιηθεί στην Κοπεγχάγη ως φορ και μάλιστα με την ομάδα της Δανίας στα εννιά πρώτα ματς της σεζόν είχε ως επιθετικός 6 γκολ και 3 ασίστ. Η άλλη λύση είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος-ωστόσο-προέρχεται από μακρά απουσία και δεν είναι στο 100%.

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης θα διατηρήσει τη θέση του γκολκίπερ, από τη στιγμή που ο Τόμας Βατσλίκ είναι νοκ άουτ για 2-3 μήνες. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τσέχος είναι ήδη στην Πράγα και θα χειρουργηθεί στον ώμο από τον γιατρό της εθνικής Τσεχίας.

Εκτός μάχης για τους Πειραιώτες είναι ο Ουσεϊνού Μπα που στόχο έχει να προλάβει το ματς με τον ΟΦΗ, όπως και ο Χάμες Ροντρίγκες, ενώ δύσκολα θα προλάβει το ματς με την Καραμπάγκ και ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Τέλος, όσον αφορά στον Χουάνγκ Ινμπόμ, ο Κορεάτης χαφ αποχώρησε με κάποιες κράμπες από το ματς της Κυριακής καθώς ταλαιπωρήθηκε και από το ταξίδι στην πατρίδα του για τις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας, αλλά όλα δείχνουν πως δεν θα λείψει την Πέμπτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x