Stoiximan Super League

Ολυμπιακός-Νότιγχαμ Φόρεστ: Πρόβα τζενεράλε για καλό σκοπό

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο τελευταίο του φιλικό πριν την επανέναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Λίγες ημέρες πριν την επιστροφή στα επίσημα ματς, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε στις 19:00 (Cosmote Sport 1 & bwinΣΠΟΡ FM 94,6) τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε φιλική αναμέτρηση για καλό σκοπό.

Όπως ενημέρωσαν οι «ερυθρόλευκοι», τα έσοδα από την αναμέτρηση θα διατεθούν για την ενίσχυση του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Ασφαλώς ο Μίτσελ περιμένει να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενάντια σε μια ομάδα της Premier League, λίγο πριν το ματς με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται πως οι πρωταθλητές έδωσαν δύο φιλικά κατά τη διάρκεια της χειμερινής τους προετοιμασίας στην Ισπανία, όπου νίκησαν 2-0 τη Χάντερσφιλντ και έμειναν στο 3-3 με την Σταντάρ Λιέγης.

Τον αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσει δια ζώσης και το νέο απόκτημα των Πειραιωτών, Ροντινέι, που αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x