Stoiximan Super League

Ο… σκάουτερ Βαλμπουενά και το τριήμερο ρεπό

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για το ενδεχόμενο να παραμείνει στον Ολυμπιακό μετά το τέλος της καριέρας του από άλλο πόστο. Τριήμερο ρεπό στους «ερυθρόλευκους».

Το μέλλον του στον Ολυμπιακό βλέπει ο Ματιέ Βαλμπουενά! Ο πολύπειρος Γάλλος άσος έδωσε συνέντευξη στο «Poceen» και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να παραμείνει στους Πειραιώτες και μετά το τέλος της καριέρας του από άλλο πόστο.

«Έχω δημιουργήσει μια πολύ καλή σχέση με τον Ολυμπιακό, τον πρόεδρο, τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτ, Φρανσουά Μοντέστο. Υπάρχει και ο Κριστιάν Καρεμπέ. Θα ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω ως αθλητικός διευθυντής ή σκόαυτ στον Ολυμπιακό. Γνωρίζω καλά το γαλλικό πρωτάθλημα, θα μπορούσα να τους συμβουλεύσω σχετικά με παίκτες», είπε ο Βαλμπουενά, κάτι που σχολίασε και στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών, Κώστας Νικολακόπουλος.

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος του σταθμού στα θέματα του Ολυμπιακού, ανέφερε ότι από σήμερα το μεσημέρι οι παίκτες είναι ελεύθεροι για ένα τριήμερο ώστε να ξεκουραστούν και θα πιάσουν ξανά δουλειά από τη Δευτέρα!

Μοναδική εξαίρεση θα είναι οι τραυματίες, που θα δουλέψουν και αύριο στο προπονητικό κέντρο στου Ρέντη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x