Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Ο υποβιβασμός της Σεντ Ετιέν φέρνει ευκαιρίες

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές της Σεντ Ετιέν που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό και ο υποβιβασμός των «στεφανουά» απλοποιεί τα πράγματα.

Η σεζόν στη Γαλλία ολοκληρώθηκε με τον υποβιβασμό της Σεντ Ετιέν για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια και στον Ολυμπιακό παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εν λόγω εξέλιξη.

Κι αυτό γιατί όπως έχει γραφτεί ξανά στο παρελθόν, υπάρχουν παίκτες των «στεφανουά» που ενδιαφέρουν τους πρωταθλητές και μετά τον υποβιβασμό, τα πράγματα απλοποιούνται.

Όπως αναφέρει το «Φως», πιο ελκυστική είναι η περίπτωση του Ντένις Μπουανγκά, ο οποίος θα πουληθεί καθώς δεν θέλει να παίξει στη Ligue 2 – ωστόσο ενδιαφέρονται γι’ αυτόν ομάδες όπως η Λιλ, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης και η Γκλάντμπαχ.

Επιπλέον, οι πρωταθλητές έχουν στο στόχαστρο και δύο παίκτες που θα μείνουν ελεύθεροι από τη Σεντ Ετιέν, συνεπώς αποτελούν πιο εύκολες περιπτώσεις.

Πρόκειται για τους Ριάντ Μπουντεμπούζ και Μιγκέλ Τράουκο, με τον Περουβιανό μπακ να έχει φτάσει πολύ κοντά στους «ερυθρόλευκους» προ διετίας αλλά το deal να μην προχωρά.

Όσο για τον Αλγερινό, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω και γύρω από τον επιθετικό, ήταν δε αυτός που έχασε το πέναλτι ενάντια στην Οσέρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x