Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Οι δύο δρόμοι του Κορδόν για τον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού»

Δύο μονοπάτια έχει μπροστά του ο Αντόνιο Κορδόν ώστε να καταλήξει στον προπονητή του Ολυμπιακού. Ακούστε το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα δεδομένα για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Σχολιάζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τις επικείμενες εξελίξεις με το θέμα του προπονητή, ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέφερε στον Χρήστο Ρομπόλη ότι ο Αντόνιο Κορδόν έχει δύο δρόμους, «είτε να περιμένει αρκετά, ώστε μέσα στον Ιούνιο να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τους πάγκους κάποιων ισπανικών ομάδων ή να προχωρήσει πιο γρήγορα σε επιλογή, Κάτι που θα σημαίνει ότι ορισμένες λύσεις που είχε στο μυαλό του δεν θα μπορέσει να τις προχωρήσει, πολύ απλά για θα θέλουν παραπάνω χρόνο. Όλα αυτά τη στιγμή κατά την οποίαν υπάρχουν άλλοι προπονητές που είναι πιο άμεσα διαθέσιμοι, όπως οι Αργεντίνοι Κρέσπο και Τατα Μαρτίνο».

Για την Adidas, διευκρίνισε μετά από σχετικά ερωτήματα ότι έχει συμβόλαιο μαζί της ο Ολυμπιακός μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και ότι είναι ευχαριστημένος από τη συνεργασία μαζί της, ενώ σύντομα θα την ανανεώσει για αρκετά ακόμα χρόνια.

Ακούστε το ρεπορτάζ του και τι σχολίασε για τη μη κλήση του Κώστα Φορτούνη στην Εθνική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x