Stoiximan Super League

Οι ενδείξεις και το δίλημμα για την ενδεκάδα στον Ολυμπιακό

Μόνο μία θέση φαίνεται πως είναι ακόμα «ανοικτή» στον Ολυμπιακό ενόψει του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ολοκληρώνει σήμερα ο Ολυμπιακός.

Ο Μίτσελ όλη την εβδομάδα έκανε διάφορες δοκιμές, πράγμα που συνέχισε και χθες, και όλα δείχνουν πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα με την οποία προτίθεται να παρατάξει τους Πειραιώτες απέναντι στην «Ένωση».

Συγκεκριμένα, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ροντινέι, Ντόι, Μπα και Ρέαμπτσιουκ.

Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Σαμασέκου με τον Χουάνγκ, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Μπιέλ και παίζεται μία θέση για το ένα άκρο, ο Φορτούνης θα έχει ελεύθερο ρόλο και ο Μπακαμπού θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Το μοναδικό δίλημμα αφορά το ένα «φτερό», όπου έχουν τις ίδιες πιθανότητες να πάρουν φανέλα βασικού ο Κανός και ο Μασούρας, με τον Ισπανό να είναι εκείνος που θέλει όσο τίποτα να πάρει τη «ρεβάνς» από την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x