Stoiximan Super League

Οι λόγοι που ο Ντε Λα Φουέντε διάλεξε Ολυμπιακό – Τι παίζει με δεύτερο εξτρέμ και δεκάρι

Μετά την πρόκριση στα playoffs του Europa League, ο Ολυμπιακός φουλάρει για μεταγραφές, με τον Ντε Λα Φουέντε να είναι προ των πυλών.

Το... θρίλερ της Μπρατισλάβας έβγαλε νικητή τον Ολυμπιακό, που απέκλεισε τη Σλόβαν και θα παίξει για μία ακόμη χρονιά σε ευρωπαϊκούς ομίλους, με τους Πειραιώτες να προχωρούν παράλληλα για τη μεταγραφική του ενίσχυση.

Ο πρώτος που αναμένεται να αφιχθεί είναι ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, που θα παραχωρηθεί δανεικός από τη Μαρσέιγ στους «ερυθρόλευκους». Το deal θα συμπεριλαμβάνει, σύμφωνα με το «Φως των Σπορ» αρκετά υψηλή ρήτρα, καθώς οι Μασσαλοί υπολογίζουν στον Αμερικανό εξτρέμ για το μέλλον.

Ο νεαρός ακραίος επιθετικός αποτελεί επιλογή του Κάρλος Κορμπεράν και το δημοσίευμα αναφέρει πως η προοπτική της Ευρώπης και της διεκδίκησης του πρωταθλήματος τον... έψησε να απορρίψει τις Μπεσίκτας και Μπέρνλι. Βλέπε, δε, την ελληνική ομάδα, ως ευκαιρία να μείνει σε καλή κατάσταση ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να ψάχνεται για ακόμη έναν εξτρέμ αλλά και δεκάρι. Για τον Κρίστιαν Τέγιο υπάρχει μπόλικος ανταγωνισμός, με Σέλτικ, Βαλένθια, Βαγεκάνο και Εσπανιόλ να τον έχουν επίσης στα υπόψιν.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Άλεξ Κογιάδο, Μπαρτσελόνα και πρωταθλητές παραμένουν σε επικοινωνία, ωστόσο ο Τσάβι θα ήθελε να δει τον νεαρό ποδοσφαιριστή να παίζει δανεικός σε κάποια ομάδα της Ισπανίας και όχι του εξωτερικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x