Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Οι πρώτες σκέψεις για τη φιέστα του Ολυμπιακού»

Τις πρώτες σκέψεις που κάνουν στον Ολυμπιακό για τη φιέστα του 46ου πρωταθλήματος αποκάλυψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Τις πρώτες σκέψεις του Ολυμπιακού αναφορικά με τη φιέστα για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Όπως είπε, λοιπόν, χωρίς να είναι κάτι δεδομένο ακόμα, η διαφαινόμενη ημερομηνία για τη γιορτή των Πειραιωτών είναι η Τετάρτη 12η Μαΐου και το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Την τελευταία αγωνιστική των playoffs, θυμίζουμε, ο Ολυμπιακός έχει το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Από εκεί και πέρα, για το θέμα του Μπελχαντά σημείωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν την απάντηση του Μαροκινού, ενώ στάθηκε και στο θέμα με τον πανηγυρισμό του Ελ Αραμπί πάνω από τον Σωκράτη Διούδη στην ισοφάριση του Χασάν στο ντέρμπι της Κυριακής.

Σε μια φάση, θυμίζουμε, που προκάλεσε τον εκνευρισμό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, με τον Αχιλλέα Πούγγουρα να βλέπει και την πρώτη κίτρινη κάρτα, καθώς πήγε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του.

Ο ρεπόρτερ Ολυμπιακού, ωστόσο, τόνισε ότι οι παίκτες στου Ρέντη έλεγαν πως ο Διούδης για κάποιον λόγο τα έχωνε στον Ελ Αραμπί από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x