Stoiximan Super League

Πάει για το «μπαμ» στην επίθεση ο Ολυμπιακός

Μία δυνατή κίνηση φαίνεται πως ετοιμάζει ο Ολυμπιακός για τη θέση του σέντερ φορ, με πολλά ονόματα να είναι στο τραπέζι και οι εξελίξεις να είναι άμεσες, για να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.

Μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ μπορεί ο Ολυμπιακός να δηλώσει τη λίστα στην UEFA για τους ομίλους του Europa League, όπου έχει ελπίδες να συνεχίζει να παίζει στην Ευρώπη τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο.

Ο Αντόνιο Κορδόν παρακολουθούσε τις εξελίξεις στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ώστε να μπορέσει να κάνει την κίνησή του και να μπορέσει να πάρει η ομάδα έναν σέντερ φορ που είναι ο βασικός στόχος.

Από τη Γαλλία προέκυψε η περίπτωση του 22χρονου Ολλανδού Μίρον Μπόαντου της Μονακό, που μοιάζει αρκετά με τον Μπακαμπού.

Ο Ράφα Μιρ παραμένει στη Σεβίλλη, παρά τις φήμες που υπάρχουν για εκείνον για αρκετές ομάδες, και αποτελεί έναν από τους παίκτες που θα ήθελαν τόσο ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου όσο και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Μία ακόμα περίπτωση που φαίνεται πως αρέσει είναι ο Βραζιλιάνος Κάρλος Βινίσιους της Φούλαμ, ενώ έχει συζητηθεί και ο 27χρονος Κάρλος Φερνάντες της Σοσιεδάδ.

Τέλος, ακούστηκε και ο Γάλλος Γουίλσον Ισίντορ της Λοκομοτίβ Μόσχας, με τον οποίο ο Κορδόν είχε υπάρξει στη Μονακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x