Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Το έκανε για 5η φορά ο Ολυμπιακός και σε αυτήν διασύρθηκε»

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwιnΣΠΟΡ FM 94,6 για τη βαριά ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το σχόλιό του για τη βαριά ήττα (2-4) του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» χαρακτήρισε έναν «μεγάλο διασυρμό» αυτό το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, στάθηκε στο ότι ήταν το 5ο μεγάλο παιχνίδι (τρία ντέρμπι, δύο ευρωπαϊκά) του Ολυμπιακού, που έγινε το ίδιο πράγμα, δηλαδή έχοντας δεχθεί πρώτος γκολ στο πρώτο ημίχρονο και μετά κυνηγούσε, λέγοντας ότι «δεν είναι ποτέ εύκολο υπό αυτές τις συνθήκες να παίρνεις πάντα κάτι, όπως τις περισσότερες φορές είχε καταφέρει μέχρι τώρα».

Τόνισε, δε, ότι «το πέναλτι του Πορόσο αποτελείωσε τον Ολυμπιακό και ήταν σαφές ότι το πλάνο του προπονητή απέτυχε».

Και συμπλήρωσε: «Είναι προφανές ότι δεν βγήκε στον προπονητή η ιδέα να παίξει 4-3-3 και πολύ περισσότερο να αφήσει έξω τον Ορτέγκα και να βάλει τον Ελ Καμπί, που είναι σαφώς ντεφορμέ εσχάτως, όπως είναι και προφανές ότι κανείς ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού δεν έβγαλε χαρακτήρα και προσωπικότητα με εξαίρεστη τις τρεις-τέσσερις ενέργειες του Φορτούνη».

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x