Stoiximan Super League

Προπονήθηκε κανονικά ο Ντόι, θεραπεία ο Ανδρούτσος, στο γυμναστήριο ο Ροντρίγκες

Δείτε τα τελευταία νέα από την προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Ισπανία.

Την προετοιμασία του στη Μαρμπέγια της Ισπανίας συνέχισε ο Ολυμπιακός.

Στα ευχάριστα νέα της σημερινής προπόνησης συμπεριλαμβάνεται η επιστροφή του Ανδρέα Ντόη, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά με το υπόλοιπο σύνολο του Μίτσελ.

Εκτός έμεινε ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος ακολούθησε θεραπεία λόγω σφιξίματος που ένιωσε στο δεξιό γαστροκνήμιο, ενώ για τον ίδιο λόγο ο Γκάρι Ροντρίγκες έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Αναλυτικά, η ενημέρωση των «ερυθρόλευκων»:
«Μία μέρα πριν από την επιστροφή τους στη βάση, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρέθηκαν την Τρίτη (6/12) σε προπονητικό κέντρο Μαρμπέγια και προπονήθηκαν υπό την καθοδήγηση του Μίτσελ και των συνεργατών του.

Η ομάδα χωρίστηκε σε δύο γκρουπ, σε αμυντικούς και επιθετικούς. Το προπονητικό επιτελείο δούλεψε αρχικά με την αμυντική γραμμή, ώστε μεθοδικά να οργανωθούν στο γήπεδο συγκεκριμένες κινήσεις που έπρεπε να γίνουν. Εν συνεχεία με τους επιθετικούς δόθηκε έμφαση στα κοντρόλ, στις πάσες, στις σέντρες και στα τελειώματα.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος ακολούθησε θεραπεία, έχοντας σφίξιμο στο δεξιό γαστροκνήμιο. Για τον ίδιο λόγο ο Γκάρι Ροντρίγκες έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο Ανδρέας Ντόη προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.

Την Τετάρτη (7/12) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» επί ισπανικού εδάφους, ολοκληρώνοντας έτσι τη δεκαήμερη χειμερινή προετοιμασία εκτός των συνόρων
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x