Stoiximan Super League

«Πρόταση του Ολυμπιακού στον Ζάχαβι: Του δίνει 2 εκατ. ευρώ ετησίως»

Ο Ολυμπιακός φέρεται να προσφέρει συμβόλαιο δύο εκατ. ευρώ ετησίως στον Εράν Ζάχαβι, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ισραηλινοί. Στο κόλπο για τον έμπειρο φορ Μακάμπι, Μποταφόγκο και… MLS.

Προσπάθεια απόκτησης του Εράν Ζάχαβι φέρεται να κάνει ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Ισραηλινό Μέσο «ynet.co.il», οι Πειραιώτες έχουν προσεγγίσει την πλευρά του έμπειρου φορ που μένει ελεύθερος από την Αϊντχόφεν και μάλιστα του προσφέρουν συμβόλαιο 2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στο ενδιαφέρον που υπάρχει και από άλλες ομάδες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Ολυμπιακός προσφέρει τα διπλά χρήματα από αυτά της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ στο «κολπο» για τον Ζάχαβι βάζουν τόσο την Μποταφόγκο όσο και ομάδες από το MLS.



Μάλιστα, ο Ζάχαβι φέρεται να έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Μπίμπρας Νάτχο για να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τον Ολυμπιακό, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως είχαν έρθει ξανά σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο όμως οι απαιτήσεις της Αϊντχόφεν ήταν μεγάλες.

Στην περίπτωση της Μποταφόγκο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Goal.com», αυτό που προτάθηκε ήταν συμβόλαιο αξίας περίπου 4 εκατομμυρίων ευρώ, και διάρκειας 18 μηνών.

Αξίζει να σημειωθεί πως το οικονομικό ζήτημα δεν είναι το βασικό σημείο που εξετάζει ο Ζαχάβι, αφού αναζητά τον καλύτερο δυνατό προορισμό για την οικογένειά του, που θέλει να αισθάνεται ασφαλής μετά την ληστεία του σπιτιού τους πρόσφατα στο Αϊντχόφεν. Η απόφασή του αναμένεται να ληφθεί τις επόμενες μέρες, αφού ο παίκτης αναρρώσει από τη μίνι επέμβαση στο γόνατο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x