Stoiximan Super League

Πρόταση 3,5 εκατ. ευρώ για Μάρκοβιτς στον Ολυμπιακό

Μία δελεαστική πρόταση έφτασε στον Ολυμπιακό, όμως ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς αρνήθηκε να πάει στην ομάδα που είχε εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον.

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς από τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε συζητήσεις με την Παρτίζαν για την παραχώρηση του παίκτη, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί και να πάρει πολλές ευκαιρίες από τον Πέντρο Μαρτίνς.

Σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος αποκαλύπτει στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» πως, πέρα από την σερβική ομάδα, είχε φτάσει και άλλη επίσημη πρόταση για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό.

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ελλάδας δέχθηκαν προσφορά 3,5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 22χρονου στόπερ, όμως εκείνος (μετά από συνεννόηση με τον μάνατζέρ του) την απέρριψε.

Τώρα οι πληροφορίες λένε πως η Παρτίζαν προσπαθεί να πάρει τον παίκτη έναντι μισού εκατ. ευρώ, ενώ ο Ολυμπιακός ζητάει 800.000 για έναν ποδοσφαιριστή που είχαν δώσει 1,5 εκατ. ευρώ για να τον πάρουν από το σύλλογο του Βελιγραδίου το καλοκαίρι του 2020.

Οι «ερυθρόλευκοι», πάντως, είναι σκληροί διαπραγματευτές και δεν σκοπεύουν να προχωρήσουν σε συμφωνία, αν δεν κερδίσουν αυτά τα οποία θέλουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x