Stoiximan Super League

Πρόταση του Ολυμπιακού για τον Χάιμε!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία τις οποίες μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στη Φαμαλικάο για τον Χάιμε.

Πρόταση του Ολυμπιακού για τον Ιβάν Χάιμε!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 πληροφορίες από την Πορτογαλία, σύμφωνα με τις οποίες οι Πειραιώτες έχουν κάνει προσφορά στη Φαμαλικάο για τον 23χρονο εξτρέμ, με τις διαπραγματεύσεις για τον Ισπανό να συνεχίζονται, καθώς τον παίκτη φέρονται να θέλουν μεγάλες ομάδες και κυρίως η Μπενφίκα.

Ο Χάιμε, ο οποίος είναι πολυσύνθετος παίκτης, καθώς έχει αγωνιστεί επίσης ως κεντρικός χαφ, οκτάρι και δεκάρι, προέρχεται από σεζόν με 11 ασίστ και 5 γκολ σε 33 ματς, παρότι έχασε τους πρώτους τρεις μήνες της περασμένης σεζόν λόγω τραυματισμού.



Ο Χάιμε βγήκε από τις ακαδημίες τη Μάλαγα και ανέβηκε στη Β’ ομάδα της το 2017, ενώ έναν χρόνο μετά προβιβάστηκε στην πρώτη. Το 2020 μετακινήθηκε στην Πορτογαλία για τη Φαμαλικάο, με την οποία έχει 82 συμμετοχές, τις οποίες έχει συνδυάσει με 17 γκολ και 11 ασίστ.





Υπενθυμίζεται ότι εντός της ημέρας πρόκειται να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Νικολάς Φρέιρε από τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός στόπερ βρίσκεται στη χώρα μας από την Κυριακή και εφόσον ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά θα σφραγιστεί ο δανεισμός του από την Πούμας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x