Stoiximan Super League

«Ψάχνεται» λόγω κούρασης για την ενδεκάδα ο Μαρτίνς

Οι συνεχόμενες συμμετοχές των διεθνών του Ολυμπιακού με τις εθνικές του ομάδες και η δικαιολογημένη κούραση, βάζουν σε δεύτερες σκέψεις τον Μαρτίνς.

Μόνο τις νίκες έχει ο Ολυμπιακός στο μυαλό του για τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με Ατρόμητο και Αντβέρπ, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει έναν έξτρα προβληματισμό στο μυαλό του.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αρκετούς ποδοσφαιριστές που κατέγραψαν πολλά λεπτά συμμετοχής με τις εθνικές τους ομάδες, κάτι που όπως είναι λογικό, έχει επιβαρύνει την κατάστασή τους, με την κούραση να κάνει την εμφάνισή της.

Για παράδειγμα ο Ρέαμπτσιουκ είχε 3/3 βασικός και αναντικατάστατος με τη Μολδαβία, ενώ οι Μπουχαλάκης και Ανδρούτσος έπαιξαν με Ελβετία, Κόσοβο και Σουηδία. Επίσης οι Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά πέρασαν την περιπέτειά τους στη Γουινέα, ενώ ο Βατσλίκ τραυματίστηκε με την Τσεχία.

Όλα αυτά λοιπόν βάζουν τον Πορτογάλο κόουτς των Πειραιωτών σε δεύτερες σκέψεις αναφορικά με την βασική ενδεκάδα, με σκοπό να ξεκουράσει όσο το δυνατόν γίνεται τους παίκτες του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x