Stoiximan Super League

Σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις για τον Χάμες Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός!

Σε προχωρημένες συζητήσεις για τη μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες βρίσκεται ο Ολυμπιακός, όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Τις πληροφορίες από Μέσα της Κολομβίας, που θεωρούνται έγκυρα, σύμφωνα με τα οποία αλλά και από δικές του πηγές ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις για τον Χάμες Ροντρίγκες μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας αρχικά ανέφερε πως «από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει η παραμική διαρροή για την υπόθεση», εξηγώντας μάλιστα και τους λόγους.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι «αυτό που μπορώ να αντιληφθώ, μέσα και από άλλες πληροφορίες, είναι πως πράγματι υπάρχουν συζητήσεις για τον Χάμες, οι οποίες μάλιστα βρίσκονται σε καλό δρόμο. Για τον Κολομβιανό υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να φύγει από την Αλ Ραγιάν, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία μέχρι τουλάχιστον αυτή τη στιγμή».

Παράλληλα, ο Κώστας Νικολακόπουλος είπε πως «εμπλέκεται ο Μέντες που έχει καλές επαφές και έχει κάνει δουλειές με τον Ολυμπιακό, ο οποίος μας συνηθίζει σε τέτοιες κινήσεις όπως παραδείγματος χάριν έκανε ο Μαρινάκης φέτος με τον Μαρσέλο και αυτό μάς λέει ότι πρέπει να είμαστε σε… αναμμένα κάρβουνα για τον Χάμες».

Και κατέληξε, λέγοντας: «Μη δούμε κανέναν Χάμες αύριο στο Καραϊσκάκη, στο ματς με τη Φράιμπουργκ, όπως έχει συμβεί φέτος σε όλα τα τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού, όπου παραμονές ή ανήμερα των οποίων έχει φέρει σημαντικούς ξένους παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x