Stoiximan Super League

Τα σερί Μασούρα-Παπασταθόπουλου με Αστέρα Τρίπολης

Γιώργος Μασούρας και Σωκράτης Παπασταθόπουλος σκόραραν για άλλη μία φορά εναντίον του Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα, ο διεθνής φορ βάζει… δύο – δύο τα γκολ στους Αρκάδες!

Στους δεκαπέντε βαθμούς εκτοξεύτηκε η διαφορά του Ολυμπιακού από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και χθες στήθηκε πάρτι τίτλου στο Καραϊσκάκη, αφού μόνο με… αυτοχειρία θα χάσουν οι Πειραιώτες το 47ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους.

Οδηγοί στην ευρεία νίκη της ομάδας του Πέντρο Μαρτίνς με 5-1 επί του Αστέρα Τρίπολης στο φαληρικό γήπεδο ήταν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Γιώργος Μασούρας.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ ακολούθησαν τα δύο γκολ του διεθνούς μεσοεπιθετικού στο 54’ και στο 57’.

Υπάρχουν, βέβαια, και οι συμπτώσεις με τους δύο «ερυθρόλευκους» άσους.

Ο Παπασταθόπουλος είχε σκοράρει ξανά εναντίον των Αρκάδων στα περσινά πλέι οφ, στις 21 Απριλίου, όταν ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 1-0.



Από τη μεριά του, ο Μασούρας βάζει… δύο – δύο τα γκολ κόντρα στους Αρκάδες. Μάλιστα, ο Έλληνας φορ έχει καταφέρει να πετύχει 6 γκολ σε βάρος των «κυανοκίτρινων» σε τρία παιχνίδια.

Η πρώτη φορά που άνοιξε λογαριασμό με τον Αστέρα ήταν στις 15 Δεκεμβρίου 2019, η επόμενη ήταν στις 18 Σεπτεμβρίου και η τελευταία χθες, με τον Μασούρα να φτάνει τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα και 12 σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x