Stoiximan Super League

Παπασταθόπουλος: «Στόχος το αήττητο στο πρωτάθλημα»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τόνισε πως το αήττητο είναι στόχος του Ολυμπιακού, αφού το πρωτάθλημα μοιάζει εξασφαλισμένο.

Ο Ολυμπιακός ξέφυγε στο +15 από τον ΠΑΟΚ μετά τα αποτελέσματα των εξ αναβολής αγώνων της Τετάρτης, καλπάζει προς την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος, αλλά αυτό δεν αρκεί στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

«Για μένα και την ομάδα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι να είμαστε αήττητοι και να μη δεχόμαστε γκολ. Στόχος είναι να μπούμε αήττητοι και να μείνουμε αήττητοι στα playoffs», τόνισε ο στόπερ των «ερυθρόλευκων».

Όσο για την εμφάνιση στο 5-1 επί του Αστέρα είπε: «Σήμερα ήμασταν μπροστά πάρα πολύ καλοί κι αυτό φάνηκε κι από το σκορ. Θέλουμε να βγάζουμε πιο πολλές φάσεις και να παίζουμε πιο καλό ποδόσφαιρο. Ήταν σημαντικό το πρώτο γκολ, όχι επειδή το έβαλα εγώ. Δεχτήκαμε γκολ μετά από πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα όμως και δεν το θέλαμε. Θα κοιτάξουμε στα επόμενα παιχνίδια να βελτιωθούμε αμυντικά και συνολικά. Στις ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό, θα πρέπει να κοιτάς πάντα όχι μόνο μπροστά, αλλά και πίσω. Ότι έχουμε την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα δεν μου λέει κάτι, πρέπει να βελτιωνόμαστε συνέχεια».

Για την προσφορά του Βαλμπουενά ανέφερε: «Έχει μεγάλη ικανότητα στις στημένες φάσεις, έχει εμπειρία και μας δίνει ενέργεια. Δείξαμε ότι επιθετικά μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x