«Να ηρεμήσετε, να είστε με τους δικού σας. Να περάσετε χωρίς κούραση την ημέρα και από Δευτέρα πάμε στην τελική ευθεία».

Αυτά ήταν τα λόγια του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη σαββατιάτικη προπόνηση του Ολυμπιακού, πριν δώσει το… ελεύθερο στους παίκτες του για την Κυριακή για να αποφορτιστούν για τον τελικό του Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα.

Ο Βάσκος γνωρίζει πολύ καλά πόσο μεγάλη πίεση υπάρχει στους ποδοσφαιριστές ενόψει ενός τόσο σημαντικού αγώνα και για αυτό τον λόγο ήθελε να τους βγάλει την πίεση και πλέον μετρούν αντίστροφα για το μεγαλύτερο ματς στην ιστορία του συλλόγου.

Όπως τόνισε χθες στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, σήμερα κυρίως θα γίνει μία αναλυτική παρουσίαση της Φιορεντίνα από τον Μεντιλίμπαρ και τους συνεργάτες του, ενώ είναι πιθανό να γίνουν κάποιες «πρόβες» ενδεκάδας για αυτό το σούπερ παιχνίδι.

Ο Ορτέγκα και ο Ιμπόρα προπονούνται κανονικά, δεν είναι στο 100%, αλλά αναμένεται σφίξουν τα δόντια και να ξεκινήσουν απέναντι στους Ιταλούς, κάτι που πρέπει να επιβεβαιωθεί μέσα από τις δύο τελευταίες προπονήσεις.

Άλλωστε, υπάρχουν οι επιλογές των Ρίτσαρντς/Κίνι/Αποστολόπουλου για το αριστερό άκρο της άμυνας και του Όρτα για το κέντρο, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x